Wij bieden u een abonnement op uw-mediator.nl voor slechts €139,- per jaar (ex btw). Voor €59,- per jaar extra, verschijnt uw pagina ook op www.uw-scheidingsmediator.nl. Voor een lead brengen wij €25,- (ex. btw) in rekening. U bent niet verplicht een lead te accepteren. In dat geval bieden wij deze lead aan een collega aan. Vrijheid, blijheid.

U krijgt uw persoonlijke pagina op onze website uw-mediator.nl. U kunt uw praktijk goed presenteren met uw eigen teksten, foto en contactgegevens. Met uw abonnement maakt u gebruik van alle synergievoordelen, maakt u deel uit van het netwerk en lift u mee op de algemene promotie bij Google AdWords en Facebook.

Voor de mediator die zich echt als specialist wil profileren hebben wij het platform www.uw-scheidingsmediator.nl opgezet. Tegen een zeer aantrekkelijk bedrag (zie hierboven) kunt u uw abonnement uitbreiden en uw daarmee uw vindbaarheid verdubbelen!

Als u uzelf lokaal meer in de spotlights wilt zetten kunt u er voor kiezen om te upgraden naar Extra Pakketten voor lokale marketing op Google AdWords en Facebook waarmee uw persoonlijke pagina lokaal beter in beeld. Lees hier meer over op de pagina marketing ondersteuning

Deelname aan Uw Mediator is een abonnementsvorm welke wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. De kosten voor het lidmaatschap bedragen €139,- per jaar (ex. btw) . Dit bedrag wordt bij opdracht gefactureerd en na betaling wordt uw pagina gepubliceerd.

Alle mediation opdrachten worden door de betreffende mediator op eigen naam en titel aangenomen en uitgevoerd voor eigen rekening en risico. Bij het afsluiten van het abonnement op Uw Mediator verklaart u akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Een extra vermelding op uw-scheidingsmediator
€ 59,- /jaar
Meer kans op leads!
✔︎ Exposure op 2 websites
✔︎ Uw eigen presentatie-pagina met foto, logo en max 1500 woorden.
✔︎ Eigen mailadres met doorlink
✔︎ Warme leads uit uw regio
a € 25,- /lead
✔︎ Exclusiviteit in uw vestigingsplaats (max 2 mediators)
Kies Extra
Opstartkosten € 25,-

Om alle bovenstaande te kunnen realiseren voor u.

7 Goede redenen om lid te worden van Uw-Mediator.nl:

  • Mooi platform met goede prestaties en relevante content.
  • Lage abonnementsgelden en een opzegtermijn van 1 maand!
  • U blijft volledig zelfstandig met uw eigen logo, contactgegevens en exposure!
  • U profiteert van Google Adwords en Facebook promoties
  • Wij bieden Extra Pakketten om uw persoonlijke pagina lokaal te promoten
  • Mogelijkheden voor exposure op gespecialiseerde websites zoals uw-scheidingsmediator.nl
  • Wij ontzorgen u bij uw marketing, zo heeft u meer tijd voor mediations!