Aanbevelingen, tips of klachten.

Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen en zullen uw bestelling zorgvuldig en accuraat afhandelen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u niet tevreden bent over onze service of als u een tip of aanbeveling heeft, stellen wij het op prijs als u dit kenbaar maakt via ons contactformulier of een mail te sturen aan: Info@uw-mediator.nl.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst van de bevestiging zonder opgave van reden te annuleren.

Niet voor alle producten en diensten geldt het recht op een bedenktijd. U krijgt geen bedenktijd voor “tijdsgebonden producten”, zoals tijdschriften, producten die u speciaal laat maken of een dienst (marketing of promotie abonnement) die u meteen wilt laten beginnen.

Indien er al kosten gemaakt zijn voor bv reclame- en marketing activiteiten worden deze reeds gemaakte kosten in mindering gebracht op eventuele restitutie.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@uw-mediator.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Algemeen

Wij zullen uw gegevens met de grootste zorg behandelen en niet gebruiken voor andere doeleinden dan aangegeven. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing en hanteren wij een disclaimer, kijk voor nadere informatie op de volgende pagina’s:

contact
Algemene voorwaarden

Disclaimer
privacystatement