Over ons

Wij zijn Hans Wiersema en Dick Hofman, de initiatiefnemers van Uw- websites. Op dit moment zijn uw-mediator.nl, uw scheidingsmediator.nl uw arbeidsmediator.nl en uw nalatenschapsmediator.nl actief. Voor de administratie en abonnementen hebben we de website uw-mediator-secretariaat neergezet.

Wij vinden het een uitdaging om met deze websites alle gerenommeerde mediators in Nederland een goed en betaalbaar platform te bieden en zo op een mooie manier aan klanten te komen. Wij hebben beide een marketing achtergrond en dit zetten we optimaal in om dit platform verder te ontwikkelen. Hans is ondernemer en MfN register familie mediator en Dick is on- en off line communicatie specialist. Deze cominatie maakt het team veelzijdig en ijzersterk!

Verder bewaken wij de aangeboden kwaliteit van mediators en controleren de beweringen op onze site. Heeft u desondanks klachten of opmerkingen, dan kunt u die altijd bij ons (het secretariaat) kwijt. Ondanks het feit dat elke mediator zelfstandig opereert maken wij ons hard voor uw klanttevredenheid zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

CONTACT

Je kunt het secretariaat van uw-mediator  bereiken door een mailtje te sturen of te bellen naar:

Telefoon: 0031 (10) 5211110 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:00)
Email: info@uw-mediator.nl

KANTOORADRES
Uw-mediator, onderdeel Wiersema-mediation en coaching.

Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek

BEDRIJFSGEGEVENS
Bedrijfsnaam: Uw-mediator

BTW nr:NL 132614984B02
KvK:64038920

BANK GEGEVENS
Naam rekeninghouder: Wiersema mediation
IBAN nr:NL85 RABO 0306 0896 88