onze partners

Specialistische kennis voor onze mediators

Alimentatie berekeningen

Mediation praktijk The Mediator BV
Alimentatieberekeningen voor mediation en echtscheidingsbemiddeling en alimentatie rekenen.
The Mediator BV heeft een gecertificeerde mediator in dienst die tevens financieel specialist is en maakt gebruik van het officiële financiële rekenprogramma Split-online voor kinder- en partneralimentatie berekeningen waarbij rekening kan worden gehouden met bepaalde keuzes betreffende de boedelscheiding zoals b.v. een partner krijgt de woning en neemt de hypotheekschuld over en moet het bedrag van over bedeling financieren of wel of niet kinderen laten wonen bij verschillende ouders.
Alimentatieberekening met vaste tarieven

LEES MEER

Overweegt u om alimentatie aan te vragen of te laten wijzigen? Bijvoorbeeld omdat uw inkomsten zijn veranderd of er sprake is van een nieuwe gezinssituatie? U kunt in dat geval eerst een officiële alimentatieberekening laten maken, voordat u vervolgstappen onderneemt. Zo weet u van tevoren beter waar u aan toe bent.
 
U kunt via ons de volgende alimentatieberekeningen aanvragen:
• kinderalimentatie               (vast tarief € 290 bij de scheidinglijn)            bij ons € 150,00 excl. BTW
• partneralimentatie             (vast tarief € 290 bij de scheidinglijn)            bij ons € 150,00 excl. BTW
• beiden                            (vast tarief € 290 bij de scheidinglijn)            bij ons € 200,00 excl. BTW
Bovengenoemde tarieven gelden niet voor ondernemers of samengestelde gezinnen. Een samengesteld gezin is een gezin waarbij minimaal één ouder een kind heeft uit een vorige relatie. In beide gevallen is een uitgebreidere berekening noodzakelijk. Neem met ons om de voorwaarden te bespreken.